Ajo-ohjeet

Autolla
Navigaattori tunnistaa osoitteen Hallkullanniemi 8 (huomaa 4 L-kirjainta) ja se on merkitty karttoihin. Kyltillä osoitettu parkkialue sijaitsee Villa Vuosannan porttia vastapäätä. Kartanoalueelle ajo on sallittu vain huoltotarkoituksessa tai tilapäisesti tavaroita toimitettaessa.

Tilauskuljetuksella
Taksilla tai 50-paikkaisella bussilla pääsee perille asti parkkipaikallemme, talviaikaan suosittelemme saapumaan 7-20 paikkaisella pikkubussilla, isot bussit eivät lumitilanteen vuoksi pääse välttämättä aivan perille asti. Villan porttien ulkopuolella sijaitsevalle parkkialueelle mahtuu kerrallaan 2-3 täysikokoista linja-autoa ja siellä on hyvin tilaa kääntyä. Emme suosittele linja-autolla ajoa kartanoalueelle ahtaiden kulkuväylien takia. Taksit ja pienemmät tilauskuljetukset pääsevät ajamaan aivan perille asti rakennusten pihaan.

Bussilla
Saapuessanne bussilla Vuosantaan suosittelemme käyttämään joko bussia numero 90 tai 819, jotka liikennöivät Vuosaaren metroasemalta. Mikäli tulette bussilla 90, jääkää pois Urheilukalastajankadun alussa, aurinkolahden kanavan vieressä. Mikäli taas tulette 819 -linjalla, jääkää pois Uutelan pysäkillä, Skatan tilan pysäkillä. Pysäkin vieressä on selkeä opastekyltti Villa Vuosantaan, jatkakaa kävellen hiekkatietä pitkin viimeiset 600 m perille.
HUOM! Bussi numero 819 kulkee vain arkipäivisin noin klo8-17.00 välillä!

Metrolla & kävellen / metrolla & taksilla
Villa Vuosantaa lähinnä oleva metroasema on Vuosaaren metroasema. Kävelymatka Vuosaaren metroasemalta aurinkolahden rannan ja Uutelan metsän halki on noin 3 kilometriä. Taksimatka Vuosaaren metroasemalta Villa Vuosantaan maksaa päiväaikaan 11€, yöaikaan 14€. (Hinnat otettu lokakuussa 2015 taksimatkalaskurista )

Meriteitse
Meriteitse Villa Vuosantaan voi saapua kanootilla, pienellä moottoriveneellä tai matalassa uivalla veneellä kuten suurella kumiveneellä. Alueella ei ole veneille kiinnityslaituria, joten vene pitää pystyä ajamaan esimerkiksi hiekkarannalle tai venevajan taakse rantaan. Halutessanne saapua suuremmalla aluksella Vuosantaan, täytyy teidän ankkuroida alus kauemmas lahteen ja saapua pienemmällä aluksella rantaan. Lähin suurempi satama tai laituri johon suurella aluksella voi kiinnittyä, sijaitsee Aurinkolahdessa. Mikäli suunnittelette saapumista Villa Vuosantaan meriteitse, olettehan aina ensin yhteydessä myyntipalveluumme.

Teemme mielellämme tarjouksen elämyksellisestä merikuljetuksesta Villa Vuosantaan yhteistyökumppanimme kumiveneillä.